Oskari znanja zlatnim našim olimpijkama

Oskari znanja zlatnim našim olimpijkama

Oskar znanja, najveću nagradu u obrazovanju, dobile su naše župljanke učenice OŠ Antuna Augustinčića iz Zaprešića: Laura Leutar, Ana Vuković, Paola Jakešević i Eva Bogadi koje su pod vodstvom mentora vjeroučitelja Ilije Nikolića ove godine pobijedile na državnoj razini natjecanja vjeronaučne olimpijade.

U četvrtak 25. studenoga Oskare znanja u svom uredu uručila im je ravnateljica Danijela Adžijević koja je čestitala marljivim učenicima i njihovom mentoru rekavši da je na njih jako ponosna. Oskar znanja nagrada je koja se dodjeljuje svake godine. Dobivaju je učenici koji su osvojili prva mjesta na državnim natjecanjima u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, odnosno svi oni koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima i olimpijadama.

Laura Leutar: “Drago mi je da smo kroz vjeronaučnu olimpijadu stekli nova prijateljstva i životno iskustvo. Nadam se da smo na taj način privukli i ostalu djecu naše škole.”
Ana Vuković: “Puno mi znači ovakva nagrada i zbog ostalih cura u ekipi. Stvarno smo se dosta trudili da bismo osvojili 1. mjesto u državi.”
Paola Jakešević: “Dobro se osjećam jer se sav naš trud isplatio.”
Eva Bogadi: “Želim zahvaliti svima koji su nam pomogli u učenju, jako sam sretna jer vidim da se naš trud isplatio.”
vjeroučitelj Ilija Nikolić: “Olimpijke su bile jako marljive i kroz šest mjeseci, napornog ali radosnog rada proučavali smo uvijek zanimljivu temu: Biblija – pisana Božja riječ.”